We werken samen aan een unieke en dynamische website die jouw verhaal vertelt. Onze korte & georganiseerde tijdslijn maakt het mogelijk om binnen 2 weken te lanceren! Betaal hoe het jou uitkomt: In termijnen of in één keer. Wil je een call inplannen om je project te bespreken? Of heb je vragen? Klik hier!

Plan een brainstorm

NOT JUST A WEBSITE

creatieve websites op maat

KLAAR BINNEN 2 WEKEN 

Gebruiksvriendelijk & SEO proof

UNIEKE & DYNAMISCHE DESIGNS

Stories to stay web design

let's build a beautiful digital home for your business

web design base

+ Een kick-off brainstorm call
+ Overzichtelijk projectbord
+ Strategie vragenlijst 

Strategie

+ Schetsen van de website
+ Tot 5 pagina's
+ Designed in Adobe XD
+ 2 feedback ronden
+ EXTRA'S: Basis privacy & cookies pagina, cookies popup en een 404 pagina

Website schetsen

+ Tot 5 pagina's 
+ Designed in ShowIt 
+ Desktop & Mobiel
+ 2 feedback ronden
+ Uitleg video Showit

LIve website design

+ Titel tags voor je teksten
+ SEO titel + beschrijving van afbeeldingen
+ SEO pagina titels + beschrijvingen 
+ Gebaseerd op de aangeleverde teksten

Basis SEO

+ Domeinnaam
+ Showit account (va. €17/maand, inclusief website hosting!
LET OP: je hebt een credit card nodig)
+ Huisstijl, teksten,  afbeeldingen (of plan een branding shoot!)

Dit lever je zelf aan:

Add ons

+ Coming Soon Pagina (handig wanneer je je website later live wilt zetten!)
+ Extra Website Pagina
+ Blog Design (Showit integreert met WordPress om te bloggen. Het design van de website maken we in Showit, de blogs schrijf je in WordPress.)
+ Webshop Design met Shopify Lite. LET OP! Een webshop runnen via Showit is geschikt voor kleine webshops met een gelimiteerd aantal producten (max. 30). Heb je de ambitie om snel uit te bereiden? Dan raden we een webshop in Shopify aan. Twijfel je? Neem contact op!

Extra opties voor website design

webshop in shopify?

Wil je een webshop in Shopify? Voor Shopify hebben we een aparte aanpak.  Neem contact met ons op voor een voorstel op maat!

Wij begrijpen dat  website design een grote (maar zeer noodzakelijke) investering is, dus we maken onze diensten betaalbaar voor iedereen. Betaling kan in 1, 2 of 3 termijnen!  

a beautiful & unique website in 2 weeks A BEAUTIFUL & UNIQUE WEBSITE IN 2 WEEKS A BEAUTIFUL & UNIQUE WEBSITE IN 2 WEEKS A BEAUTIFUL & UNIQUE WEBSITE IN 2 WEEKS A BEAUTIFUL & UNIQUE WEBSITE IN 2 WEEKS  A BEAUTIFUL & UNIQUE WEBSITE IN 2 WEEKS

Start aanvraag

Bepaal lekker zelf hoe je betaald

ONS WERK

LIVE WEBSITE // BEATFRAMES

Wireframe // beatframes

LIVE WEBSITE // GERLINDE

Wireframe // Gerlinde

LIVE WEBSITE // KARINA SHEVA

Creatieve sprints

website klaar in 2 weken

Voorbij zijn de dagen dat je maandenlang met een ontwerper werkt en je je afvraagt wanneer je project klaar zal zijn. Wij geven onze klanten de volledige ervaring, en boven aan onze lijst staat een korte & georganiseerde tijdslijn. We weten dat je druk & ongeduldig bent, dus we voltooien alle projecten in minder dan een paar weken, zodat iedereen zich kan concentreren op het creëren van het perfecte merk en/of website. We werken samen naar een snelle en fantastische lancering!

OMG I WANT THIS

Het proces

01. Apply now

Vul het contactformulier in of plan een kennismakingscall in!

02. Kennismaking

Pak een kopje koffie en ga lekker zitten voor onze eerste kennismaking! In deze call bespreken we al jouw wensen. Op basis van de kennismaking stel ik een voorstel op maat samen.

03. voorstel op maat

Je ontvangt een voorstel op maat. In dit voorstel vind je de details over ons project. Na het doorlezen van het voorstel kun je meteen ons contract ondertekenen. 

04. de voorbereiding

Na het ondertekenen van het contract ontvang je meer informatie & een link naar ons project bord (in Trello). In het project bord (voorzien van een uitlegvideo) vind je alle informatie over ons project, jouw to do’s, project tijdlijn en concepten.

05. Communicatie

Al onze communicatie verloopt via Trello, zo raken we niks kwijt en houden we overzicht! Je ontvangt automatisch meldingen in je mailbox (of in Trello App)  wanneer ik  een bericht of concept in Trello plaats en jouw feedback/reactie verwacht. Handig he? :) 


06. brainstormcall

In de week voordat ons project start brainstormen we over jouw droom website. Ik help je met het afsluiten van een Showit abonnement en sta klaar om al je vragen te beantwoorden.

07. PROJECT WEEK 1

In week 1 gaat Stories to Stay aan de slag met de schetsen van jouw website. Wij houden je via Trello op de hoogte wanneer we jouw feedback verwachten. Je geeft je feedback altijd voor de volgende ochtend om 8 uur. Zo kunnen wij de volgende dag weer knallen! Benieuwd naar het hele proces? Plan een call in!

08. PROJECT WEEK 2

In week 2 gaat Stories to Stay aan de slag met de ontwikkeling van de live website in Showit. Ook in deze week houden we je via Trello op de hoogte van het project en wanneer we jouw feedback verwachten. We starten met het overzetten/live zetten van jouw website. Benieuwd naar het hele proces? Plan een call in!

Op vrijdag zijn we klaar om jouw website lanceren! HELL YES!

09. AFTER THE LAUNCH

Showit werkt niet met Plugins, wat betekent dat er geen updates bijgehouden moeten worden. Ideaal! Over het technische stuk van je website hoef je je ook geen zorgen te maken. Bij elk pakket zit hosting van je website inbegrepen.

Wil je na ons project aanpassingen laten doen aan je website? Dan kun je altijd contact opnemen met mij!

website design

SUCCESS STORIES

SUCCESS STORIES

“Kim creëert veel vanuit een gevoel en dat gevoel matchte met die van mij.

“Kim is een echte ondernemer. Luistert naar je wensen, maakt er een plan van met duidelijke doelen en onderweg naar dat doel is ze ontzettend creatief."

"Kim is open minded en dat merk je ook aan haar manier van doen, haar omgang en haar creatieve resultaten. Ze denkt mee maar durft ook verder te denken."

HEY, I'M KIM

Creative & designer achter alles wat je hier ziet bij Stories to Stay. Ik woon momenteel in Deventer en mijn passies zijn anderen helpen, altijd blijven ontwikkelen en "alles" esthetisch aantrekkelijk maken. :) Mijn motto: “Don’t just build a beautiful brand, build a beautiful life”.

Ik heb meer dan 5 jaar ervaring in het ondersteunen van ondernemers op het gebied van design, social media en content creatie. Ik ben afgestudeerd aan de hbo-opleiding Creative Business en heb de minor Mass Communication gevolgd aan de University of Central Florida. 

FOUNDER & DESIGNER

WORK WITH KIM

een unieke, op maat gemaakte Website klaar binnen 2 weken

FAQ

Hoeveel kost een branding en/of website design  project?

Alle projecten zijn op aanvraag. Plan een gratis call met mij in! Betaling kan ik termijnen of in één keer.

Wat gebeurt er als ik het contactformulier invul? 

Ten eerste, je zit nergens aan vast! Na het invullen van het formulier neem ik binnen 24 uur contact met je op!
Liever een call inplannen? Dat kan ook :)

Kan ik ook betalen in termijnen? 

Ja! Alle projecten kunnen in termijnen worden betaald. We begrijpen dat branding + website design een enorme (maar zeer noodzakelijke) investering is, dus we willen onze diensten betaalbaar maken voor iedereen die ze nodig heeft.

Hoelang duurt een branding en/of website design  project?

Onze branding + web design projecten hebben aangepaste tijdlijnen. Het branding project duurt 5 werkdagen. Het web design project duurt 10 werkdagen. (tenzij er veel add-ons zijn geselecteerd, dan kan het langer duren).

Op welk platform wordt mijn website maakt? 

In Showit! (It's AMAZING!)

Kan ik mijn website na het project ook zelf aanpassen? 

Yes you can! Na de oplevering ontvang je een uitlegvideo waarin ik je meeneem in de basis van Showit. 

Schrijft Stories to Stay ook website teksten? 

De teksten worden aangeleverd door de klant. We verzorgen wel de basis SEO. Meer informatie ontvang je in het voorstel, na het invullen van dit contactformulier.

CONTACTFORMULIER 

Wil je samenwerken? Of heb je een vraag?  Plan een call of vul het onderstaande contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

Plan een call