“Feels betekent voelt in het Engels. Ik denk namelijk dat ons doel in het leven in wezen allemaal hetzelfde is, namelijk ons gezond en vitaal voelen op geestelijk en/of op lichamelijk gebied. Natuurlijk ervaren we dit allemaal op verschillende manieren; wat voor de één goed voelt, geldt voor een ander misschien niet. Daarom is de aanpak van Feels Coaching ook maatwerk; ieder mens is uniek en ieder bewandelt zijn eigen pad op zijn eigen manier. Door mijn groot invoelend vermogen weet ik snel de vinger op de zere plek leggen. Mijn doel is je hierin te begeleiden zodat jij weer kunt stralen!” – Iris, eigenaar Feels.

Ook jouw verhaal vertellen door middel van brand identity? Hit us up!

De zonnestraal staat symbool voor het feit dat FEELS coaching mensen weer laat stralen.

Voor Feels Coaching hebben we de complete huisstijl bedacht en uitgewerkt. Alle huisstijlelementen zijn samengevoegd in een overzichtelijk brandbook, inclusief uitleg van hoe de elementen het beste gebruikt kunnen worden.


Een quote uit het brandbook:
“Fotografie is een belangrijk onderdeel van de identiteit van FEELS coaching. De beelden moeten altijd ten minste een van de kernwaarden van FEELS coaching uitstralen: Stralen, licht, vertrouwen, energiek, eerlijk en creatief.”

In de social media strategie hebben we bepaald hoe Feels Coaching zich online gaat profileren. Hierin staat o.a. omschreven wat het doel is van het inzetten van social media, wie de doelgroep is, welke kanalen we gaan inzetten en welke content pijlers iedere keer terug komen om zo consistent en authentiek te blijven.

Ook samenwerken?

Plan hier een kennismaking!