PERSONAL BRANDING 
PHOTOSHOOT

Een foto is meer dan gewoon een foto. Het is een beleving, een verlengde van je branding. In de wereld van vandaag is het niet moeilijk om een goede foto te maken. De camera's, bewerkingsprogramma's en opleidingen die er zijn, zijn verbazingwekkend goed! Maar wat je uiteindelijk voor je merk nodig hebt, is meer dan alleen een goede foto. It's all about the feeling, baby! We werken samen om jouw ideeën om te zetten in frisse concepten, ze echt tot leven te brengen en de aandacht van de consument te trekken, zodat je opvalt en ze niet anders kunnen dan stoppen met scrollen!

Neem contact op

PERSONAL BRANDING PHOTOSHOOT

BE THE BADDEST, BOLDEST AND TRUEST BE THE BADDEST, BOLDEST AND TRUEST BE THE BADDEST, BOLDEST AND TRUEST BE THE BADDEST, BOLDEST AND TRUEST BE THE BADDEST, BOLDEST AND TRUEST

BE THE BADDEST, BOLDEST AND TRUEST BE THE BADDEST, BOLDEST AND TRUEST

HOME

BRANDING services

PERSONAL BRANDING SHOOT

ABOUT

LET'S brainstorm

website design services

Sometimes, all you need to grow your brand is someone willing to give you the permission to be the baddest, boldest and truest version of yourself. 

UNIQUE &
OH SO YOU

WHAT YOU GET

Wij werken samen om een serie foto’s te creëren die jou en jouw bedrijf weerspiegelt. Foto’s die daadwerkelijk wat opleveren. Foto's die de aandacht van de consument te trekken, zodat je opvalt! We bieden ook styling advies aan. Klik hier voor het basis pakket en de add-ons. 

LET's SHOOT!

portfolio

SEE MORE WORK

GET OUT OF THE BOX. It's f*cking boring in there

LET's go!

BE CONFIDENT & Make it YOU

Toen ik Stories to Stay 'herontdekte' creëerde ik een vibe die helemaal bij mij past. Niets voelt sterker dan dat. You gotta step out of your comfortzone & make it work for you, baby! 

I NEED THIS!

unieke foto's zodat je opvalt

een overzichtelijk en Gestroomlijnd proces

THE STORIES TO
STAY EXPERIENCE

styling advies mogelijk

Video review van Malou

SUCCESS STORIES

SUCCESS STORIES

“Kim creëert veel vanuit een gevoel en dat gevoel matchte met die van mij.

“Kim is een echte ondernemer. Luistert naar je wensen, maakt er een plan van met duidelijke doelen en onderweg naar dat doel is ze ontzettend creatief."

"Kim is open minded en dat merk je ook aan haar manier van doen, haar omgang en haar creatieve resultaten. Ze denkt mee maar durft ook verder te denken."

CONTACTFORMULIER 

Wil je samenwerken? Of heb je een vraag?  Plan een call of vul het onderstaande contactformulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op!

Plan een call