Gratis showit website template

Twijfel je of Showit iets voor jou is? Download dan onze gratis template! Dit is je kans om uit te zoeken of Showit bij je past. Upload de gratis template naar je eigen Showit-account met de Site Key Code die je direct ontvangt in je mailbox als je de template aanvraagt.

Personaliseer en test de template tijdens de gratis proefperiode van 14 dagen. Klik, sleep, vervang, bewerk en verplaats alles! Want in Showit is letterlijk ALLES aanpasbaar. Fell in love with Showit? Ga naar onze shop en schaf jouw favoriete template aan!


live Demo

om showit uit te proberen!

Voorbereiding & template kiezen

Stap 1

Installeer & personaliseer

Stap 2

Voeg de 'Share Key' toe aan je Showit account en begin met het personaliseren van jouw template. Alles kan worden aangepast om jouw droomwebsite te maken - lettertypen, kleuren, afbeeldingen en lay-out. Ik help je op weg door middel van handige videotutorials.

Launch & Celebrate!

Stap 3

Connect je domeinnaam en lanceer je website in slechts een paar dagen! Tip: Deel het proces op social media en tag ons - wij helpen de hype verspreiden!

The 3 simple steps

EEN WEBSITE MAKEN MET ONZE SHOWIT TEMPLATES

Hoe het werkt

Koop een domeinnaam en sluit een Showit abonnement af (of start de gratis proefperiode). Met de code 'STORIESTOSTAY' krijg je de eerste maand Showit gratis! Kies je favoriete template en ontvang 'm direct in je mailbox. 

100% aanpasbaar

Drag & drop: Geen code

designs met impact

Je kan letterlijk alles aanpassen in onze Showit Templates!  Van lettertypes en kleuren tot afbeeldingen en volledige layouts. 

Code om elementen op je website aan te passen? Dat is verleden tijd. Elk element kan worden toegevoegd, verwijderd of gewijzigd  ZONDER CODE (echt waar!).

Onze Showit Website Templates zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook strategisch ontwikkeld om klanten binnen te halen.

DIRECT AAN DE SLAG

Betaalbaar

Mobiel + desktop friendly

Na het afrekenen kun je direct aan de slag met het customizen van jouw template! Lanceer deze week nog je nieuwe website!

Onze templates zijn een mooi alternatief als je nog niet klaar bent om te investeren in een website op maat. Je kunt in termijnen betalen.

Je website ziet er prachtig uit op alle apparaten. De templates zijn volledig aan te passen voor desktop en mobiel.

BLOGGEN IN WORDPRESS

seo-friendly

goede klantenservice

Het blog ontwerp gebeurt in Showit en de content via Wordpress. Zo heb je ‘best of both worlds’: de kracht van Wordpress en het WOW-design van Showit.  

Geef je zoekmachineoptimalisatie een boost met de simpele ingebouwde SEO-hulpmiddelen van Showit.

Showit heeft een geweldige klantenservice die altijd voor je klaarstaat om je te helpen. Ze zijn goed te bereiken!

Showit is een drag-en-drop website builder en geeft jou de volledige vrijheid om je website vorm te geven zoals jij dat wilt. Je kunt eenvoudig alles aanpassen - kleuren, lettertypes, afbeeldingen, teksten, layouts - ZONDER gebruik te maken van code. Een creatieve, strategische EN mooie website maken was nog NOOIT zo makkelijk.

Geen codering nodig

VOlledige creatieve controle

Aanpasbare templates

Mobiel & seo vriendelijk

Bloggen via wordpress

AWESOME KLANTENSERVICE

Waarom Showit Templates?

Showit is een game changer...

Wat kost Showit?

Naast onze Website Templates moet je HIER een abonnement afsluiten. Het goedkoopste abonnement begint vanaf 19 dollar per maand. Je domeinnaam en e-mailadres moet je apart aanschaffen. Hiervoor raden wij Vimexx aan. 

Waarom ik het 100% aanraad

✓ Volledige creatieve vrijheid (om echt op te vallen)!
✓ Gemakkelijk aan te passen & mobielvriendelijk
✓ SEO & Wordpress Blog
✓ Geweldige klantenservice via de chat
✓ Perfect voor online product verkopen (via Shopify Lite of Plug & Play, max 30 producten)
✓ Zonder frustratie je website aanpassen

Voor wie is Showit NIET de beste optie

Showit is niet geschikt voor ondernemers met een e-commerce bedrijf met meer dan 30 producten . Dan raad ik aan om een platform te gebruiken dat speciaal daarvoor bedoeld is, zoals Shopify.

Shop templates

let's do it, together

Naast onze Showit Website Templates helpen wij je graag met Template personalisatie, Custom Brand + Website Design en Brand Photography. Klik en ontdek meer.

quick & budget friendly

Semi-custom Website Design

take it to the next level

Custom Design

Embody your brand

Personal Branding Fotografie

for the mid-level brand

Brand + Website in  a Week