fbpx

STORIES TO STAY BUSINESS DOELEN 2021

En toen was het opeens 2021. Kunnen jullie geloven dat 2020 gewoon voorbij is?! 2020 was voor mij hét jaar van Stories to Stay. Op 9 juni lanceerde ik de website en was ik officieel eigenaar van een creatieve social media agency. THAT FELT SO GOOD! 2020 was naast alle tegenslagen een fantastisch jaar, en die positieve vibe neem ik graag mee naar 2021 om er samen met jullie en mijn klanten weer een fantastisch jaar van te maken!

2020 was voor mij een jaar wat volledig in het teken stond van vallen & opstaan en heel veel leren. Natuurlijk weet ik waar ik heen wil met Stories to Stay, maar specifieke doelen had ik niet. Eerlijk gezegd vind ik doelen stellen best lastig maar wat voelt het goed om het dit jaar WEL te doen! In deze blogpost deel ik mijn belangrijkste doelen voor 2021. Voel je vrij om een reactie achter te laten of ons een berichtje te sturen!

Happy 2021!!

BETER PLANNEN EN FOCUS HOUDEN

OMG… Wat heb ik plannen onderschat het afgelopen jaar! Tijdmanagement was zeg maar echt niet mijn ding. 🤣 Daar MOET ik aan gaan werken in 2021. Ik ben er zelfs al mee begonnen! Hoe? Nou… stap 1 was beseffen hoeveel tijd ik eigenlijk verloor omdat ik simpelweg alles vanuit gevoel (en zonder strakke planning) deed. Stap 2 was voor mij een hele logische stap: Het aanschaffen van een fysieke planner. Ik maakte voorheen altijd een planning in mijn Google agenda, maar om de een of andere reden werkt dat niet voor mij. Ik heb research gedaan naar fijne planners en heb uiteindelijk gekozen voor de Balans Planner. Klik hier om hem ook te bestellen. De laatste stap? Jaja, je raadt het al… De planner daadwerkelijk gebruiken en mij eraan houden! Happy planning!

KLANTENBESTAND (&TEAM) LATEN GROEIEN

De beste manier om een agency te laten groeien is natuurlijk door het laten groeien van je klantenbestand. Meer klanten = meer inkomen = meer geld om je team uit te bereiden. Dat is mijn doel!

Iets waar ik wat ik het komend jaar wil ontwikkelen is een sterke pitch die ik kan houden om mijn ideale klanten te veroveren! 😎 Ik had geluk dat ik – voordat ik Stories to Stay begon – al werkte voor een klant die ik mee kon nemen in mijn agency. Nu is het tijd om nog meer droomklanten binnen te halen en daarbij is een sterke pitch ONMISBAAR!

Ook zou ik graag een stagiaire aan willen nemen dit jaar. Ik vind het erg belangrijk (en leuk) om studenten te helpen en ze een geweldige stageplek aan te bieden, DUUHH! Mocht je dit lezen en op zoek zijn… Stuur mij gerust een berichtje!

SOCIAL MEDIA MANAGERS / FREELANCERS HELPEN

Naast dat ik met Stories to Stay bedrijven help bij het strategisch managen van hun social media en creëren van content, vind ik het ook belangrijk en heel erg leuk om mede social media managers, creatieve freelancers, marketeers en mkb eigenaren te adviseren en te helpen.

Social media is een hele uitdagende wereld (I know), daarom wil ik jullie – op een luchtige en gezellige manier – helpen door informatie, tools en tips aan te bieden die nodig zijn om je bedrijf te laten groeien op social media. Hulp aanbieden kan natuurlijk op heel veel verschillende manieren, maar ik wil mij dit jaar gaan focussen op het aanbieden van downloads en het schrijven van blogs. Heb jij nog meer leuke ideeën? Let me know!

ACTIEVER ZIJN OP INSTAGRAM STORIES

Hoewel ik Instagram story beheer aanbied aan mijn klanten, stond Stories op een laat pitje bij Stories to Stay. Vet zonde! Want door middel van Stories kun je waardevolle relaties opbouwen met volgers. Actiever zijn op Instagram Stories is daarom een belangrijk doel voor 2021 en ik hoop dat ik door het aanbieden van educatieve en leuke content meer verbindingen kan maken mijn lieve volgers!

E-MAIL LIJST LATEN GROEIEN

Ik ontvang iedere week ontzettend leuke, educatieve en creatieve nieuwsbrieven en daar wordt ik zo blij van! E-mailmarketing wordt vaak onderschat, maar het is een geweldige creatieve manier om je doelgroep te bereiken. 2021 is de start van e-mailmarketing voor Stories to Stay en ik heb er zin in! Ik gebruik nu nog de gratis versie van Mailchimp, een e-mailmarketingsysteem die je vast wel kent. Prioriteit nummer 1 is het verzamelen van e-mailadressen en daarna wil ik gaan kijken naar andere opties wat betreft e-mailmarketingsystemen. Weet jij nog een fijn (niet te duur) systeem?

Mocht je je willen abonneren voor de nieuwsbrief… Klik dan hier!

PROCESSEN (DOOR)ONTWIKKELEN

Als je het hebt over tijdbesparing, dan heb je het over processen! Voordat ik Stories to Stay lanceerde heb ik veel processen ontwikkeld voor o.a. het on-boarden van klanten en het ontwikkelen van social media strategieën. Deze processen wil ik graag verbeteren zodat ik nog efficiënter kan werken, meer klanten aan kan nemen en heel veel tijd kan besparen!

Ik kan bijvoorbeeld mijn systemen verbeteren en uitwerken voor: klant on-boarding, team on-boarding, klant management, blogs schrijven, content ideeën verzamelen en engagen.

Als je geïnteresseerd bent in de social media diensten van Stories to Stay, neem dan hier contact met ons op of vraag een gratis kennismakingssessie aan!

(ENGE) STAPPEN MAKEN!!

Ik heb eigenlijk altijd vanuit huis gewerkt en dat heeft geen positief effect op mijn creatieve brein ;). In augustus huurde ik daarom een vaste werkplek bij COOS, een coworkingspace in Deventer. Een hele fijne plek om te werken, maar ik merkte dat ik meer behoefte had aan een plekje voor mijzelf. Een eigen ruimte waar mijn agency kan groeien. Een plek waar mijn spullen kan opbergen, kan fotograferen, creatieve brainstormsessies kan houden en hopelijk mijn team kan uitbreiden! Ik ben op zoek gegaan naar een ruimte en ik heb een geweldige studio gevonden in hartje Deventer! Ik vind het echt heel spannend, maar ik geloof heilig in de gezegde “waar een deur dicht gaat gaat altijd een nieuwe deur open”. Hopelijk loopt alles op schema en kan ik er deze maand nog in! Wauw… Wat een FANTASTISCH begin van het nieuwe jaar! That’s what we call a happy new year!

Xx Kim

ABOUT STS!

Stories to Stay is een social media agency gespecialiseerd in social media management en content creatie. Door onze oprechte interesse en betrokkenheid in jouw bedrijf, de producten, diensten en de klanten, zijn wij in staat om een waardevol verhaal te vertellen dat jouw bedrijf voor altijd een gezicht geeft en dichterbij je consumenten brengt.

NIEUWSBRIEF

Go to Top