Stories to Stay is een social media agency gespecialiseerd in social media management en content creatie.

Bij Stories to Stay geloven we dat het bij sociale media niet alleen gaat om het delen van mooie foto’s (hoewel het natuurlijk geen kwaad kan!). Wij nemen de tijd om jou écht te leren kennen. Wij gaan op zoek naar jouw unieke verhaal, creëren waardevolle content en schrijven betekenisvolle captions om ervoor te zorgen dat wij jouw bedrijf voor altijd een gezicht geven. Bij Stories to Stay werken we samen met klanten op basis van een partnerschap. That’s how the best Stories start, right?

BEKIJK ONZE PAKKETTEN

Mijn naam is Kim Hofstee en ik ben het gezicht achter Stories to Stay! Ik ben afgestudeerd aan de hbo-opleiding Creative Business van het Saxion. Voor en tijdens mijn studie heb ik een hoop creatieve klussen mogen uitvoeren. Van het fotograferen van modellen tot het managen van social media kanalen. Eén ding was zeker… Ik had mijn absolute passie gevonden. Ik volgde mijn hart en besloot van mijn passie mijn werk te maken! Met mijn eigen ervaringen en de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie help ik bedrijven bij het strategisch managen van social media kanalen, het creëren van content en meer.

Als er iets is wat ik ontzettend belangrijk vind in samenwerken en relaties is dat persoonlijke betrokkenheid. Dat maakt dat ik maatwerk kan leveren aan klanten en de werkwijze echt kan afstemmen op jouw bedrijf.

Vertel jij een verhaal waar mensen deel van uit willen maken? Roept het emoties op? En blijft jouw verhaal hangen?

‘Only good chapters build a great story.’

Chapters die afzonderlijk voorbijkomen op social media, maar die met elkaar een uniek verhaal vormen. Stories die jouw merk een gezicht geven.

Bij Stories to Stay geloven we dat jouw merk meer is dan een product of dienst. De mensen die er werken, de ontmoetingen die ze hebben en de betekenissen die producten hebben voor klanten… Ze vormen samen het verhaal van jouw bedrijf.

Stories to Stay gaat op zoek naar jouw unieke verhaal. Een verhaal dat verbindt, inspireert en jouw identiteit blijvend versterkt. Wij zetten net dat stapje extra om jouw bedrijf te leren kennen. Een beetje nieuwsgierig zijn we dus wel, maar juist door onze oprechte betrokkenheid zijn wij in staat die stories te brengen die een plekje veroveren in het hoofd van jouw doelgroep.

Wij blijven creatief, doordat we ons laten inspireren door de wereld om ons heen. Wij blijven verbeelden, omdat wij geloven in de kracht van sterke en verhalende visuals. Wij blijven dichtbij, omdat we jouw verhaal het beste vertellen als we je persoonlijk leren kennen.

Wij denken groot, werken klein en waar wij ook gaan… We create Stories to Stay!

Follow Us