ABOUT

 

ONLY good  CHAPTERS

BUILD A CREAT story

Kim Hofstee / Founder

We are here to tell visual stories of authentic brands

We are here to tell visual stories of authentic brands

Stories to Stay is een creatieve studio voor vooruitstrevende merken. Wij verzorgen creatieve concepten. Passende strategieën, stijlvolle fotografie, branding, en social media. Iedereen heeft een verhaal te vertellen en die van ons is simpel: Wij creëren verhalen die blijven.

Bij Stories to Stay geloven we dat het bij (online) branding en marketing niet alleen gaat om het delen van mooie foto’s en een goed logo. Het gaat om jouw verhaal. En dit verhaal vertel je niet vluchtig. Jouw verhaal heeft de juiste aandacht en tijd nodig om bij jouw doelgroep binnen te komen. Wij delen jouw verhaal daarom op in verschillende ‘hoofdstukken’. Verschillende verhaaltjes, onderwerpen, afbeeldingen, designs, platvormen en contenttypes.

Wij nemen de tijd om jou écht te leren kennen. Wij gaan op zoek naar jouw unieke verhaal en creëren waardevolle content om ervoor te zorgen dat wij jouw bedrijf voor altijd een eigen gezicht geven.

Based in Deventer, NL

Some random facts about Kim

𖥋 Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Creative Business van het Saxion ⁠
𖥋 Ik heb een half jaar in Amerika gewoond en de minor Mass Communication gevolgd aan de University of Central Florida⁠
𖥋 Ik heb een tatoeage van Mickey Mouse in een astronautenpak op mijn arm
𖥋 Ik ben gek op hoeden en petjes
𖥋 Tegenwoordig ben ik verslaafd aan cappuccino met havermelk van Oatly

Volg Kim op Instagram

A Dutch allround creative with a burning love for taking things from idea to creation.

Mijn naam is Kim Hofstee en ik ben het gezicht achter Stories to Stay! Ik ben afgestudeerd aan de hbo-opleiding Creative Business van het Saxion. Voor en tijdens mijn studie heb ik een hoop creatieve klussen mogen uitvoeren. Van het fotograferen van modellen tot het managen van social media kanalen. Eén ding was zeker… Ik had mijn absolute passie gevonden. Ik volgde mijn hart en besloot van mijn passie mijn werk te maken! Wat ik ontzettend belangrijk vind in onze samenwerking en relatie, is mijn persoonlijke betrokkenheid. Dat maakt dat ik maatwerk lever en mijn werkwijze echt afstem op jouw bedrijf.

Laten we kennismaken!